spacer Hetényi Kft
spacer
spacer
Bemutatkozik a Hetényi Kft.
spacer
Szolgáltatásaink
spacer
Partnereink
spacer
Autógáz átalakítás
spacer
Műszaki vizsga
spacer
Biztosítás ügyintézés
spacer
Elérhetőség
spacer
Térkép
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer

A HETÉNYI KFT.
Fő tevékenységünk a személygépjárművek, tehergépjárművek és pótkocsik teljeskörű javítása és műszaki vizsgáztatása. Műhelyünk felhatalmazott Mercedes-Benz márkaszervizként üzemel, de márkafüggetlen haszongépjármű szervizként is működünk. KNORR-BREMSE, WABCO, HALDEX hivatalos fékszerviz vagyunk, ABS-ASR-EBS diagnosztikához, javításához szükséges berendezésekkel rendelkezünk. Cégünk kijelölt vizsgaállomás, a hét minden napján folyik vizsgáztatás. Kiváló referenciai háttérrel, a határidő pontos betartásával vállaljuk munkáinkat. Munkánk során folyamatosan arra törekszünk, hogy a magyar közúti járműjavítás piacán minőségi szolgáltatásunkkal, jól képzett szakemberi gárdánkal, folyamatosan korszerűsödő gép- és műhelyháttérrel minden igényt kielégítsünk.

2 MŰHELY, 4 SZERELŐAKNA
4150 m2-es telephelyünk 10 darab tehergépjármű vagy 5 komplett nyerges szerelvény egyidejű, teljeskörű műszaki diagnosztikáját, szervizelését, javítását teszi lehetővé számunkra. Ezen felül rendelkezünk még különálló műhelyekkel a karosszéria, valamint a járműápolási és mosási igények kielégítésére is.

MŰSZAKI MENTÉS
Cégünk szerződött partnerei számára non-stop autómentést biztosít, ha a helyszíni javítás műszaki okok miatt nem lehetséges, gondoskodunk a hibás tehergépkocsi telephelyünkre szállításáról és gyors javításáról.

ALKATRÉSZ-ÉRTÉKESÍTÉS
A Mercedes-Benz által forgalmazott gyári alkatrészek értékesítésével is foglalkozunk, részben raktárkészletből, részben egyedi megrendelések alapján.

spacer